Rohkeutta on -kortit

Haluaisitko elää rohkeammin?

Tekisikö mieli alkaa elää oman käsikirjoituksesi mukaan sen sijaan, että kuuntelet muiden odotuksia tai omia pelkojasi? Tarvitsetko rohkaisua ja viisaita sanoja tukemaan omia valintojasi, luomaan uskoa omannäköisen elämän mahdollisuuksiisi ja luottamaan myös itseesi?

Rohkea elämä alkaa yleensä pienistä askelista, eikä suinkaan isoista hypyistä. Rohkaisua ja hyviä neuvoja tarvitaan jatkuvasti mitä erilaisimmissa arjen tilanteissa. Rohkeutta on… -korttipakan teko saikin alkunsa juuri omista pohdinnoistani, että mitä rohkeus oikeastaan on? Oivalsin, että rohkeuttahan tarvitaan melkein joka päivä. Siksi korttipakkaan kertyi peräti 50 vinkkiä niin isoihin kuin pieniin tilanteisiin: rohkeudesta unelmoimiseen, liikkeelle lähtöön, suunnanvaihtoon, loppuun saattamiseen, hidastamiseen, läsnäoloon, herkkyyteen, luovuuteen, rakastamiseen jne.

Rohkeus-korttien ajatukset ovat hyvin käytännönläheisiä valmennuksellisin vinkein maustettuna, eikä niiden käyttäminen vaadi minkäänlaiseen aatteeseen uskomista. Rohkeus-korttien avulla:

  • VAPAUDUT elämään omannäköistä elämää, kun rohkaistut tekemään omannäköisiä valintoja
  •  SAAT AMMATTIISI HELPON TYÖKALUN, jonka avulla voit keskusteluttaa asiakasta tai vaikka kokonaista ryhmää (esim. ”mitä ajatuksia kortti sinussa herättää ja miten se liittyy elämääsi”?)

 

Näin käytät kortteja

Korttipakkaa osaa käyttää ihan jokainen: sekoita pakka ja nosta kortti!

Pakan sekoitustapa on vapaa – kortit voi levittää vaikka pöydälle nurinpäin tai kortin voi valita pinosta. Suosittelen nostamaan sen vasemmalla kädellä, koska se on sydämen puoli, mutta se ei ole pakollista. Olen nähnyt omissa valmennusryhmissäni ne ällistyneet ilmeet, kun ihminen nostaa juuri sen kortin, jonka viestin hän on tarvinnut siihen hetkeen. Myös Rohkeus-kortit tilanneilta asiakkailta olen saanut palautetta, että korttien viestit osuvat aina maagisesti oikeaan.

Voit käyttää kortteja tällaisissa tilanteissa:

-aamuisin luomaan uskoa ja positiivista fiilistä päivään

-tiettyinä epävarmuuden tai ratkaisun hetkinä, kun tarvitset tukea ja neuvoja

-oman päätöksen vahvistamiseen

-työssäsi valmentajana, terapeuttina, esimiehenä yms. ryhmissä ja yksilötyössä 

-keskustelun herättäjänä myös perheen ja ystävien kanssa

 

Asiakaspalautteita

”Kortit ovat olleet käytössä työyhteisössä fiiliksen tuojina, keskustelua herättämässä sekä myös vaikeina hetkinä tsemppaamassa. Kortit ovat olleet ihan huiput ja niistä on tullut jo lähes tapa: kollegojen kanssa nostamme kortit lähes joka iltapäivä.”

”Olen käyttänyt kortteja omien päätösten tueksi, kannustukseksi ja rohkaisuksi itselleni. Usein olen nostanut kortin päivän aluksi saadakseni rohkeutta tähän hetkeen.
Valmentajana olen käyttänyt Rohkeus-kortteja niin, että lopuksi olen antanut asiakkaan nostaa kortin ja pyytänyt miettimään ja kertomaan, mitä ajatuksia kortti herättää. Usein nämä asiakkaat ovat juuri myös jonkin uuden edessä ja saavat korteista paljon ajatuksia ja rohkaisua oikeaan suuntaan, sekä luottamusta omiin valintoihin. Kortin viesti jää vähän niin kuin matkaoppaaksi, kun asiakas lähtee.
Minusta nämä kortit ovat ihanat, kannustavat ja herättelevät, sekä ymmärrettävästi sanoitettu.”

“Nostimme heti koko perheen kanssa kortit, kun ne tulivat postissa. Pojalle tuli luovuuden kortti, tytölle, joka on kipeä, että pyydä apua, minulle älä pelkää virheitä ja miehelleni anna anteeksi. Kaikki osui kyllä kohdalleen! Nämä jäävät nyt keittiön pöydälle kaikkien käytettäväksi ja ihailtavaksi.”

AUTAN MYÖS HENKILÖKOHTAISESTI

 

Voin auttaa sinua saamaan selkeyttä tilanteeseesi, missä olet nyt, mitkä ovat esteesi ja vahvuutesi ja mikä veisi sinua eteenpäin valmennuksellisen korttitulkinnan avulla.

Tulkinnasta saat vastauksia pulmiisi ja käytännönläheisiä ajatuksia siitä, mikä olisi sinulle parasta juuri nyt. Minun ei tarvitse tietää sinusta etukäteen mitään, sillä nostaessani kortit intuitiivisesti näen sen, mitä minun on oleellisinta tietää elämäntilanteestasi.

ASIAKASPALAUTTEITA:

”Luin juuri tulkintasi. Ja todellakin, tämä on suoraan, täydellisesti tämänhetkisestä elämästäni – olen kuin puulla päähän lyöty, en ole uskoa silmiäni…. Kuinka oikeaan kaikki voikaan osua??”
Taru

”Kun luin tekstin, vedet tulivat silmiin…Osui ja upposi!”
Mervi

 

Koulutukseni on:
LCF Life Coach (Valmentamo, 2015)
Reikiohjaaja (2013)
NLP Practitioner (2012)

VALMENNUKSELLINEN ROHKEUS-TULKINTA

Kirjallinen

Käytän korttitulkinnoissa sekä Rohkeus-korttejani, Tarot-kortteja että muutamia muita korttipakkoja (yhteensä 6 korttia), jotka valitsen intuitiivisesti juuri sinun tilanteeseesi. Katson korteista tämän hetkisen tilanteesi ja lähitulevaisuuden.

Valmennuksellisen taustani vuoksi tulkintani ovat hyvin jalat maassa -tyyppisiä eli konkreettisia ja vinkkejä antavia, miten sinun kannattaisi toimia tästä eteenpäin. Voin katsoa joko yleistilanteesi tai tehdä parisuhdetulkinnan. Tulkinnan saat kuvineen kirjallisesti sähköpostiisi. Tulkinta sopii sinulle, joka haluat nopeasti selkeyttä ja toivoa tilanteeseesi. Jos haluat tiedustella ennen tilausta jotain mieltäsi askarruttavaa asiaa tai kysyä tulkinnan toimitusajasta, laita viestiä: satu@creasoul.fi. Saat tilauksen yhteydessä joka tapauksessa sähköpostiisi tiedon tulkinnan toimitusajasta.

 

Hinnasto

 

Rohkeutta on… -korttipakka 40 e, Huom! Maksuton kuljetus.

Valmennuksellinen Rohkeus-tulkinta, kirjallinen 40 e