Kuulostaako tutulta:

Haluaisit tehdä elämääsi muutoksia, mutta et ole varma miten lähteä liikkeelle.

Entä jos epäonnistun?

Entä jos muut eivät hyväksy ratkaisuani?

Jospa jätän sittenkin ottamatta riskin…  

Vai alkaisitko sittenkin elää oman käsikirjoituksesi mukaan sen sijaan, että kuuntelet muiden odotuksia tai omia pelkojasi?  Eikö olisikin innostavaa lähteä toteuttamaan ikiomia haaveita ja unelmia? Siksi tarvitset epäilyjen sijaan rohkaisua ja viisaita sanoja tukemaan omia valintojasi, ja luomaan uskoa itseesi ja mahdollisuuksiisi. 

Nämä Rohkeus-kortit on luotu tukemaan sinua juuri niinä hetkinä, kun mielesi on solmussa ja itseluottamus on hukassa.

Rohkea elämä alkaa yleensä pienistä askelista, eikä suinkaan isoista hypyistä. Rohkaisua ja hyviä neuvoja tarvitaan jatkuvasti mitä erilaisimmissa arjen tilanteissa. Rohkeutta on… -korttipakan teko saikin alkunsa juuri omista pohdinnoistani, että mitä rohkeus oikeastaan on? Oivalsin, että rohkeuttahan tarvitaan melkein joka päivä. Siksi korttipakkaan kertyi peräti 50 vinkkiä niin isoihin kuin pieniin tilanteisiin: rohkeudesta unelmoimiseen, liikkeelle lähtöön, suunnanvaihtoon, loppuun saattamiseen, hidastamiseen, läsnäoloon, herkkyyteen, luovuuteen, rakastamiseen jne.

Rohkeus-korttien ajatukset ovat hyvin käytännönläheisiä valmennuksellisin vinkein maustettuna, eikä niiden käyttäminen vaadi minkäänlaiseen aatteeseen uskomista. Rohkeus-korttien avulla:

  • VAPAUDUT elämään omannäköistä elämää, kun rohkaistut tekemään omannäköisiä valintoja
  •  SAAT AMMATTIISI HELPON TYÖKALUN, jonka avulla voit keskusteluttaa asiakasta tai vaikka kokonaista ryhmää (esim. ”mitä ajatuksia kortti sinussa herättää ja miten se liittyy elämääsi”?)

Näin käytät kortteja

Korttipakkaa osaa käyttää ihan jokainen: sekoita pakka ja nosta kortti!

Pakan sekoitustapa on vapaa – kortit voi levittää vaikka pöydälle nurinpäin tai kortin voi valita pinosta. Suosittelen nostamaan sen vasemmalla kädellä, koska se on sydämen puoli, mutta se ei ole pakollista. Olen nähnyt omissa valmennusryhmissäni ne ällistyneet ilmeet, kun ihminen nostaa juuri sen kortin, jonka viestin hän on tarvinnut siihen hetkeen. Myös Rohkeus-kortit tilanneilta asiakkailta olen saanut palautetta, että korttien viestit osuvat aina maagisesti oikeaan.

Voit käyttää kortteja tällaisissa tilanteissa:

-aamuisin luomaan uskoa ja positiivista fiilistä päivään

-tiettyinä epävarmuuden tai ratkaisun hetkinä, kun tarvitset tukea ja neuvoja

-oman päätöksen vahvistamiseen

-työssäsi valmentajana, terapeuttina, esimiehenä yms. ryhmissä ja yksilötyössä 

-keskustelun herättäjänä myös perheen ja ystävien kanssa

 

Asiakaspalautteita

”Kortit ovat olleet käytössä työyhteisössä fiiliksen tuojina, keskustelua herättämässä sekä myös vaikeina hetkinä tsemppaamassa. Kortit ovat olleet ihan huiput ja niistä on tullut jo lähes tapa: kollegojen kanssa nostamme kortit lähes joka iltapäivä.”

”Olen käyttänyt kortteja omien päätösten tueksi, kannustukseksi ja rohkaisuksi itselleni. Usein olen nostanut kortin päivän aluksi saadakseni rohkeutta tähän hetkeen.
Valmentajana olen käyttänyt Rohkeus-kortteja niin, että lopuksi olen antanut asiakkaan nostaa kortin ja pyytänyt miettimään ja kertomaan, mitä ajatuksia kortti herättää. Usein nämä asiakkaat ovat juuri myös jonkin uuden edessä ja saavat korteista paljon ajatuksia ja rohkaisua oikeaan suuntaan, sekä luottamusta omiin valintoihin. Kortin viesti jää vähän niin kuin matkaoppaaksi, kun asiakas lähtee.
Minusta nämä kortit ovat ihanat, kannustavat ja herättelevät, sekä ymmärrettävästi sanoitettu.”

“Nostimme heti koko perheen kanssa kortit, kun ne tulivat postissa. Pojalle tuli luovuuden kortti, tytölle, joka on kipeä, että pyydä apua, minulle älä pelkää virheitä ja miehelleni anna anteeksi. Kaikki osui kyllä kohdalleen! Nämä jäävät nyt keittiön pöydälle kaikkien käytettäväksi ja ihailtavaksi.”

Korttipakka maksaa 34 euroa + postitus (esim. 1-2 pakkaa 4,60 e). Tilaa sähköpostitse. Laskutan osuuskunta Heimon kautta.

Rohkeus-kortteja on myös jälleenmyynnissä Era Novassa, Kasarmikatu 2, Helsinki.